Skip to product information
1 of 1

Roja Parfums

Roja Parfums Haute Luxe

Roja Parfums Haute Luxe

Regular price €3.150,00 EUR
Regular price Sale price €3.150,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Size

Rose, Jasmine dhe Ylang Ylang formojnë zemrën e këtij krijimi, të kundërt me një shpërthim të ri të Bergamotit, duke u vendosur në një bazë të thatë dhe djegëse të Karafil, Xhenxhefil, Kanellë, Cedarwood, Patchouli dhe Oakmoss, e gjithë e zbutur nga Amyris, Orris, Vanilje, Benzoin, Styrax, Labdanum dhe Ambergris.

Shënimet kryesore:
Bergamot
Shënime të dytesore:
Rose de Mai, Jasmin de Grasse, Ylang Ylang
Shënimet bazë:
Xhenxhefil, Kanellë, Karafil, Patchouli, Oakmoss, Cedarwood, Amyris, Benzoin, Vanilla, Orris, Styrax, Labdanum, Ambergris

Materials

Dimensions

Care information

View full details