Skip to product information
1 of 2

Clive Christian

Clive Christian X Masculine Edition

Clive Christian X Masculine Edition

Regular price €225,00 EUR
Regular price Sale price €225,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Size
Erëza, e errët
20% Përqendrimi i Parfumit. Ky parfum i veçantë kombinon Cardamom, Orris dhe Kanellë për të krijuar një parfum djegës, të drunjtë. Shënimi i saj i butë dhe i ngrohtë i zemrës e bën atë njësoj tërheqës për burrat dhe gratë.

Materials

Dimensions

Care information

View full details